Erhvervslejemaal.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontor, showroom, restauration eget brug til leje i København S

325 m2 kontor, showroom, restauration eget brug i København S til leje

Charmerende og nyligt renoveret erhvervslejemål i København S

Ønsker du at etablere din virksomhed i en smuk og historisk ejendom? Byggeselskab Mogens de Linde tilbyder nu en enestående mulighed for at drive din virksomhed i en charmerende villa fra 1917, der for nyligt er blevet totalrenoveret og opgraderet med flotte detaljer som pudsede teglstensvægge, massive plankegulve, fritlagte bjælker og endda et orangeri.

Området

Den skønne villa-ejendom er velbeliggende i Sadolin Parken på Amager, med en fremtrædende facade ud mod Holmbladsgade. Sadolin Parken har undergået en omfattende transformation de sidste 10 år og er i dag hjemsted for en blanding af kontorer, boliger og detailhandel i historiske og dels nybyggede ejendomme. Holmbladsgade-kvarteret er kendt for sin mangfoldighed af virksomheder inden for IT, medie og kommunikation, håndværk og service. Det er et levende og dynamisk område, der er perfekt til at understøtte din virksomheds vækst og succes. Amager Øst er en af de største bydele i Københavns Kommune og har et pulserende byliv med over 56.000 indbyggere.

Lergravsparken og Amagerbro metrostationer ligger i kort afstand for ejendommen og kan nås på kun 5 minutter til fods. Der er også gode bybusforbindelser i området, så transport til og fra ejendommen er nemt og bekvemt. Og hvis du har brug for parkeringspladser, er der mulighed for at leje dem i Sadolin Parken.

Ejendommen

Den smukke og velholdte ejendom fra 1917 er opført som en 1½ etages-bygning. Bygningen er bleve...