Erhvervslejemaal.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontor, kontorfællesskab til leje i Kolding

kontor, kontorfællesskab i Kolding til leje

Kontorfællesskab beliggende ved siden af Pyramiden!

Der står nummer på plantegningen.
Kontor nr. 5: 2 kontorpladser = 86.400
Kontor nr. 7: 2 kontorpladser = 43.200
Kontor nr. 9: 4 kontorpladser = 86.400

Depositum 3 mdr. husleje.

Udgifter til el, vand, varme, internet, printer, rengøring og mødefacilliter er inkluderet i lejen.

Disse kontorlokaler til leje i Kolding er placeret i den nordlige ende af Kolding, hvor man har 5 minutter til motorvejsafkørsel Kolding Ø og 10 minutter til midtbyen. Kontorfællesskabet er beliggende i et nyere erhvervsområde med andre kontorbygninger og liberalt erhverv. Der er synlighed fra det store kryds ved Nr. Bjertvej/Fynsvej.

Birkemose Allé er et kontorfælleskab, hvor du har alle udgifter inkluderet i lejen. Der er adgang til flottemødefaciliteter, 1.000 Mbit internetforbindelse, rengøring, kaffe og te. Herudover naturligt energiforbrug.

De inspirerende kontorlokaler har 2-4 kontorpladser pr. lokale.

Fællesskabets øvrige lejer omfatter bl.a. advokat, revisor og event bureau.

Når du ankommer til bygningen, møder du først den fælles entre, hvor der er ventepladser til eventuelle gæster. Stilen er meget velvalgt, og den eksklusive indretning går igen på hele ejendommen. Fra entréen kan man gå rundt til diverse kontorlokaler, kopirum, toiletter og mødelokale. Hele ejendommen er forsynet med LUFTSKIFTE ANLÆG der sikrer at både luften og temperaturen i ejendommen er i top. Lejerne har en frokostordningen, som man som ...