Erhvervslejemaal.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontor, lager til leje i Herning

326 m2 kontor, lager i Herning til leje

Kontor - Handel - Lager - Showroom - Produktion | 326m²

Herning - Gavnøvej 2A, Tjørring - 326m²
30 arbejdspladser - p.t. 326m² kontor.
Lagerafsnit 37m²/65m² kan etableres.

Klimatiserede lyse og flotte kontor- og lagerlokaler, nyistandsatte, optimal ruminddeling med glasskillevægge, automatisk sensorstyret lys- og varmefunktion. Velegnet til handel, mindre fremstillingsvirksomhed, liberale erhverv, kontorformål, lagerformål, servicevirksomhed, offentlige institutioner og lignende virksomheder.

Ejendommen er beliggende attraktivt og centralt placeret i Herning Nord i det nye Centerområde 100m fra Holstebrovej, 4km fra motorvej, 100m fra busstoppested og 800m fra det rekreative Fuglsang Sø område. Nærmeste naboer er ALDI og ABC Lavpris.

Integreret klimaanlæg med varmegenvinding - God planløsning med kontorfaciliteter og mulighed for lager/produktionsdel - Parkering lige udenfor døren. Bygningerne har fået nyt tag og isolering i 2021.

Lejemålet 2A på 326m² er en del af en større ejendom 2A+2B+2C+2D på samlet 1.054m² , hvor nærværende lejemål er beliggende i selvstændige og fritliggnede bygninger ud til Gavnøvej.