Erhvervslejemaal.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Showroom, butik til leje i Vejle Centrum

1051 m2 showroom, butik i Vejle Centrum til leje

Showroom, engros, nethandelsvirksomhed, fitness, pladskrævende detail m.m.

Unikt og nymoderniseret lejemål beliggende i Vejle Nord tæt ved Motorvej E45. Området består af en kombination af showroom/detail/engrosvirksomheder samt domicilvirksomheder.

Lejemålet har mange anvendelsesmuligheder og kan benyttes til showroom, nethandelsvirksomhed, engros, fitness, pladskrævende detailhandel og meget andet.

Ejendommen har i 2022 gennemgået en komplet facaderenovering i nyt nordic look i træ og stål i samarbejde med SWECO og indretningsforslag fra Ambiente, som vist på visualiseringer i nærværende prospekt. Den endelige indretning aftales i fællesskab med lejer.

Lige overfor ejendommen opfører Privathospitalet Mølholm deres nye sundhedshus på 12.000 m², hvilket vil give en stor eksponeringsflade og aktivitet til gavn for lejerne i Løversysselvej 2. Af detail/engrosvirksomheder i området kan nævnes My Garage, Autohuset Vestergaard, AT Biler, Plantorama, ILVA, Drømmeland, Vejle Bolighus samt køkkenfirmaerne HTH, uno form, Kvik, Invita, Vordingborg og Svane.

Lejemålet er muligt at indrette med en kombination af showroom og lager efter lejers behov. Dermed er anvendelsesmulighederne også mange, hvad enten der er tale om en lejer der ønsker at drive butik, fitnesscenter, showroom eller lignende. I forbindelse med lejemålet er der, udover hovedindgangen, også mulighed for adgang via port. Lejemålet har forskellige loftshøjder på henholdsvis 3 meter, 3,5 meter samt 7 meter, hvilket er med til at give en unik rumfornemmels...