Erhvervslejemaal.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Butik til leje i Frederiksberg

123 m2 butik i Frederiksberg til leje

Åben din nye café eller bageri på Vesterbrogade

Indretning/ejendommen

Velkommen til dette charmerende hjørnelejemål på Vesterbrogade 196. Med sin fremragende placering og høj synlighed tiltrækker lejemålet masser af fodtrafik, hvilket gør det ideelt til eksempelvis et bageri, café eller konditori.

Stueetagen er rummelig med et samlet areal på 123 kvadratmeter. I dag er lejemålet opdelt i to sektioner. Forlokalet har en salgsdisk med kaffemaskine og siddepladser tæt ved vinduet, mens baglokalet er indrettet som et konditori. Denne opdeling kan nemt ændres ved at fjerne den installerede letvæg. Det indbydende miljø understøttes af høj loftshøjde, som sammen med de store vinduer skaber en følelse af rummelighed og lys. Faciliteterne omfatter køkken og toilet samt dampudsugning, hvilket er ideelt for en café eller et bageri, der skal bage brød og boller.

Gulvene er belagt med linoleum, og i dele af lejemålet er der lagt køkkenfliser, som gør disse sektioner varmeresistente. Det ville derfor være ideelt at etablere et køkken til madlavning i disse områder. Derudover er lejemålet udstyret med et stort kølerum, som den nye lejer kan overtage, hvis det ønskes.

Opvarmningen sker via fjernvarme, og bygningens ydervægge er konstrueret i mursten.

Anvendelse

Ifølge BBR-meddelelsen er enheden klassificeret som "Enhed til detailhandel" med anvendelseskode 322. Enhver ændring af anvendelsen skal ansøges om hos Frederiksberg Kommune, og det er lejerens ansva...