Erhvervslejemaal.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Produktion, lager til leje i Østerbro

40 - 246 m2 produktion, lager i Østerbro til leje

Højloftet lager udlejes centralt på Østerbro

Højloftet lager med plads til pallereoler og direkte adgang til gadeplan fra stor vareelevator. Komplet tør, og stabil temperatur året rundt.

Centralt på Østerbro lige overfor Vibenshus Runddel, under én km til S-tog, og mange busser ude foran døren. Langs vejen mange p-pladser og flere el-lader stationer. Ligger 113 meter fra Føtex.

Ideelt til vinlager, cykelhandel, pelsopbevaring, eventudstyr, import/export m.fl.

Lageret kan lejes som stort samlet areal, hvorved man får bedste pladsudnyttelse, eller opdelt i stort højloftet areal samt mindre lavloftet. Det lavloftede areal giver mulighed for billige kvadratmeter.

Lagermålet deles med eventbureauet Midgaard Event, som bruger det til kostumer, rekvisitter, effekter og værksted for Escape Rooms.

Tilhørende lageret er der fællesareal udstyret med vareelevator, alarm, elektrisk lås, toilet, køkken og opvaskemaskine, og der er i det store lejemål mulighed for gratis lån af pallereoler. Adgangsforhold med elektroniske nøglebrikker døgnet rundt.