Erhvervslejemaal.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Andet til leje i Århus C

51 m2 andet i Århus C til leje

Lokaler på magnetiske Mejlgade

I dette lejemål er mulighederne mange, uanset om du ønsker at åbne butik eller showroom. Du får en enormt god eksponering med facade vinduer ud til Mejlgade, hvor du som nyåbnet virksomhed kan nyde godt af den store synlighed. Her er du nærmest sikret et godt kundegrundlag fra start med den faste gennemstrømning af mennesker på gaden.

Lejemålet består af et stort lyst butikslokale, samt dertilhørende baglokale med et nyt, hvidt grebsfri tekøkken og med mulighed for mindre kontorplads. Derudover har lejemålet et kælderlokale på omtrent 21 m² til opbevaring samt eget toilet i stueplan. Skulle I have brug for mere opbevaring, så er det muligt at leje yderligere 21 m² i kælderplan.

Mejlgade er en af de ældste gader i Aarhus, og gaden er da også en kendt lokation for de fleste Aarhusianere - og ikke uden grund. Her ligger restauranter, caféer, barer og bagerier side om side og bevirker at gaden altid er fuld af liv.